PM2 - Branche overzicht

Branches

Wij bouwen en renoveren laboratoria in de zorg-, onderzoeks- en onderwijsbranche. Wij focussen op deze branches vanwege de complexe projecten en de maatschappelijke impact die wij kunnen maken. Onze mensen hebben zelf jarenlang in deze branches gewerkt en kennen de organisaties en belangen als geen ander. Maar ook focussen wij ons op deze branches vanwege de mensen die er werken, zij zijn enorm betrokken bij het nieuwe laboratorium en hebben veel passie voor het werk. Als uw partner kunnen wij u voorzien van deskundig advies op het gebied van projectmanagement, laboratoriumadvies en gebruikersadvies.

PM² is werkzaam in deze branches

Onderzoek

Bij onderzoekslaboratoria werken we voor zowel publieke als private organisaties. In de branche worden vaak belangrijke ontwikkelingen gedaan, zoals onderzoek naar virusremmers en nieuwe immuun- of celtherapieën die bijdragen aan een betere wereld.

Bekijken
PM2 - Sfeerimpressie Atlas Wageningen

Onderwijs

In de onderwijsbranche realiseren we voornamelijk practicumruimten voor studenten en onderzoekslaboratoria voor masters, phd’s en onderzoekers op hogescholen en universiteiten.

Bekijken
PM2 - Sfeerimpressie Haga ziekenhuis

Zorg

Als experts aan de labkant van de zorg worden wij ingeschakeld om laboratoria en apotheken in te richten en te adviseren over werkprocessen. Voor de bouw en renovatie van laboratoria en het onderzoeken van synergievoordelen wanneer afdelingen samengaan. 

Bekijken

Deze bedrijven gingen u voor

Neem contact op

Heeft u een vraag, zoekt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, dan hoort u binnen één werkdag van ons.  

Wilt u liever direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 6880 715.

Vul het contactfomulier in - PM²