Maak kennis met het team van PM2

Werken bij

Ben je gedreven en wil jij je hard maken voor het resultaat van de opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar elke dag anders is door de projecten waaraan je werkt. Hierbij kun je gebruikmaken van ieders expertise binnen PM². Hoe druk we ook zijn, we maken altijd ruimte om collega’s te helpen. En een keer paar maand hebben we met zijn allen een pizza-avond.  

Je krijgt veel vrijheid in je rol, waarbij je zelf je eigen tijd kunt inplannen. Bij ons is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wil je een andere richting op of wil jij je specialiseren binnen het bedrijf? Dit kan besproken worden tijdens het periodiek overleg dat we met alle werknemers hebben. 

Kortom, bij ons krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving waarin jij jezelf continu kunt blijven ontwikkelen en waarin samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Kom jij ons team versterken? Solliciteer direct! 

Bekijk onze vacatures

Vacatures

Junior Projectmanager

32-40 uur

Bekijk de vacature

Medior projectmanager

32-40 uur

Bekijk de vacature

Senior projectmanager

32-40 uur

Bekijk de vacature

Staat jouw droomvacature er nu niet bij?

Laat dat je niet tegenhouden. We zijn altijd op zoek naar projectmanagers met affiniteit voor labtechniek en naar labadviseurs die ook het bouwproces interessant vinden. Zowel een projectmanager als een labadviseur moet verantwoordelijkheid kunnen dragen en de kar kunnen trekken. Hierbij werken we altijd open en transparant samen. Met collega’s en met opdrachtgevers. We zijn heel loyaal naar opdrachtgevers en streven altijd naar het beste resultaat. Geldt dit ook voor jou? Stuur een open sollicitatie. 

Verstuur mijn CV

Solliciteer nu bij PM²

Klinkt PM² als dé werkplek voor jou? Dan horen we graag van je!  

 Vul onderstaand formulier in om bij ons te solliciteren. Vergeet niet om je cv en motivatiebrief bij te voegen; zo krijgen we een goed beeld van je achtergrond en ambities.  

Zodra we je inzending hebben bekeken, nemen we contact met je op via telefoon of e-mail. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vul het contactfomulier in - PM²