PM2 - Projectmanagers & Labadviseurs

Over ons

Bij PM² zijn we zowel gespecialiseerd in het bouwproces als in laboratoria. Onze labadviseurs hebben zelf namelijk jarenlang op het lab gestaan en onze projectmanagers zijn bekend met het bouwproces. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen gedurende alle fasen van de bouw of renovatie van een laboratorium, van gebruikersadvies en projectmanagement tot laboratoriumadvies. Dit doen we voornamelijk voor fysische, chemische en biologische laboratoria. We weten als geen ander hoe een lab moet worden ingericht en we streven er altijd naar om een functioneel en flexibel laboratorium neer te zetten dat nog jaren mee kan!

Optimale labbouwbegeleiding: Efficiëntie en duurzaamheid

Wij bieden unieke ondersteuning bij bouwprocessen voor laboratoria, met projectmanagers en labadviseurs die het ontwerp- en bouwproces begeleiden. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het ontwerp en de inrichting van uw lab, maar ook voor de begeleiding van het bouwproces zelf. Onze aanpak verschilt van die voor andere bouwprocessen doordat we eerst de diepte ingaan. Dit houdt in dat we in de programmafase al bepalen welke labs bepalend zijn bij de uitwerking van het ontwerp en conceptindelingen maken voor zowel de maatgevende labs als de standaardlabs. Dit zorgt ervoor dat de architect voor het structuurontwerp al weet met welke bouwstenen hij moet gaan werken. Met onze expertise op het gebied van projectmanagement en laboratoria bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk, duurzaam en efficiënt ingericht laboratorium. 

PM²'s formule: Strategie, expertise en innovatieve tools

Dit doen we aan de hand van 3 hoofdzaken: 

Aanpak  

Voor wij beginnen met ontwerpen, verdiepen we ons eerst in de werkprocessen in het lab. Hierdoor weten we precies wat de wensen zijn en kunnen we achterhalen of die haalbaar zijn. Tijdens het bouwproces kunnen we risicogestuurd organiseren, omdat wij als geen ander de risico’s kennen bij de totstandkoming van een lab. Zo heeft verificatie en validatie gedurende het hele proces onze volle aandacht. 

Mensen  

Om dit succesvol uit te voeren zijn de juiste mensen op de juiste plaats nodig. Bij PM² zijn wij er ontzettend trots op dat wij zowel projectmanagers als labadviseurs in huis hebben met jarenlange ervaring. PM² spreekt de taal van het lab.  

Tools en diensten  

Onze projectmanagers en adviseurs gebruiken een scala aan specialistische tools die wij zelf hebben ontwikkeld bij PM². Zoals de labarometer, equipmentlijsten, werkomschrijvingen. Ook de diensten die we inzetten hebben we over de jaren heen gespecialiseerd. Hieronder valt het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken, opstellen van PvE’s, aanbestedingen van laboratoria, ontwerpen van de labinrichting. 

Lees meer over onze tools en diensten

quotes

“Ben zeer tevreden over de samenwerking met Teun, hij weet veel van cleanrooms. Ik heb hem intern aangeraden voor een volgend cleanroomproject.”

Hans van Hoof, projectleider Bosch Transmission  |  Cleanroom Bosch, Tilburg
PM2 verzorgt uw laboratoriuminrichting

Gedreven door maatschappelijke impact

Bij PM² vinden we het niet alleen belangrijk om onze opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun ambities, maar ook om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Of het nu gaat om fundamenteel onderzoek, het verbeteren van zorgprocessen in ziekenhuizen of het onderwijzen van studenten, wij zijn altijd gemotiveerd om te werken aan projecten die de maatschappij vooruithelpen. Bij PM² houden we van uitdagingen en complexe vraagstukken, omdat dit ons uitdaagt om onze inhoudelijke kennis en expertise te laten zien en daarmee bij te dragen aan de maatschappelijke toegevoegde waarde van onze projecten. 

Kom werken bij PM2

Werken bij PM² 

Bij PM² zijn we altijd op zoek naar projectmanagers met affiniteit voor labtechniek en naar labadviseurs die ook de kant van de bouw en het proces interessant vinden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen en waarin samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Zowel een projectmanager als een labadviseur moet verantwoordelijkheid kunnen dragen en de kar kunnen trekken. Ben je deze persoon? Kom dan werken bij PM²!  

Lees verder

Het team

Rob Mulder

Partner, project- en programmamanager

Bas van Halen

Partner, project- en programmamanager

Tom Wiardi

Partner, projectmanager, adviseur lab- & zorgmarkt

Brenda Verhaaf

Labadviseur, projectmanager

Teake Brunia

Projectmanager, adviseur (lab)huisvesting

Teun Lam

Projectmanager, adviseur (lab)huisvesting en aanbestedingen

Kees Wassenaar

Projectmanager, directievoerder

Marli Serbanescu

Labadviseur, projectmanager

Herm Broekhuizen

Projectmanager, adviseur gebouw- en labtechniek

Alexander Eppens

Projectmanager, adviseur (lab)huisvesting en PvE's

Renate de Bruin

Project- en administratief medewerker

David Dik

Projectmanager, adviseur (lab)huisvesting

Christiaan van Oijen

Projectmanager, directievoerder

Rinie van den Bos

Projectmanager/kostendeskundige

Henk Heiner

Projectmanager/adviseur E-installaties

Roelant van der Putten

Projectmanager/adviseur W-installaties

Neem contact op

Heeft u een vraag, zoekt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, dan hoort u binnen één werkdag van ons.  

Wilt u liever direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 6880 715.

Vul het contactfomulier in - PM²