Junior Projectmanager

32-40 uur

Als junior projectmanager ondersteun je de senior projectmanager en ben je samen
verantwoordelijk voor het hele bouwproces (initiatief tot en met ingebruikname), met
oog voor de belangen van de eindgebruiker en met voldoende kennis van lab- en
bouwtechniek.

PM² | projectmanagers | labadviseurs

PM² is een adviesbureau met een sterke focus op technisch-complexe projecten, waarbij laboratoria het grootste onderdeel van ons portfolio vormen. We combineren kennis van het ontwerp- en bouwproces met inhoudelijke kennis van de laboratoriumwereld. In projecten werken we als bouwprojectmanager, labadviseur of gebruikersadviseur. Door de ervaring in die drie rollen, kennen we het proces van meerdere kanten: vanuit de opdrachtgever, vanuit de gebruiker en vanuit de ontwerpende partijen. We zijn gedreven om elke dag een bijdrage te leveren aan de maatschappelijk-relevante ambities van onze klanten, of het nu om onderzoek, onderwijs of zorg gaat.

Functiebeschrijving

Als junior projectmanager ondersteun je de senior projectmanager en ben je samen verantwoordelijk voor het hele bouwproces (initiatief tot en met ingebruikname), met oog voor de belangen van de eindgebruiker en met voldoende kennis van lab- en bouwtechniek. In de beginfasen van het bouwproces zorg je ervoor dat de ambities van de klant vertaald worden in een passend programma voor de nieuwe werkomgeving. In de ontwerpfase breng je gebruikers en ontwerpers samen om het ideaalbeeld van de gebruiker op papier te krijgen. Daarna zorg je er in de uitvoeringsfase voor dat de aannemer stapsgewijs aantoont aan de afgesproken eisen te voldoen. 

Wij zoeken jou…

Als je affiniteit hebt met laboratoria en ook enthousiast wordt van werken voor maatschappelijk-essentiële klanten zoals universiteiten en hogescholen, onderzoeksinstellingen en -bedrijven, en ziekenhuizen. Als je je prettig voelt bij verantwoordelijkheid nemen en vrijheid krijgen, waarbij je actief ondersteund wordt in projecten en veel expertise bij je collega’s van PM² kunt halen. Als je van pizza houdt, omdat we vierwekelijks samen eten, bijpraten, ervaringen en kennis delen. 

Jouw eigenschappen

Je hebt enige ervaring met bouwprocessen en hebt affiniteit met de labwereld. Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch ingesteld, zodat je complexe processen kunt leren overzien en organiseren. Je bent omgevingssensitief en focust op de kwaliteit voor de eindgebruiker. Je onderhoudt en gebruikt je netwerk om potentiële opdrachten te identificeren. Je wil je blijven ontwikkelen en helpt collega’s graag.

Ons aanbod

  • Grote, complexe labprojecten doen vanuit een hechte, laagdrempelige organisatie
  • Je verder ontwikkelen in de richting die jij graag wil, door opleiding en coaching
  • Collega’s worden actief betrokken bij de ontwikkeling van PM²
  • Werkweek van 32-40 uur, met veel vrijheid om zelf je tijd in te delen
  • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

Gaat je hart sneller kloppen?

Stuur dan je motivatie (max. 1 A4) en je cv naar ons op via onderstaand sollicitatieformulier. In je motivatie
zien wij graag terug waarom jij ervan overtuigd bent dat je bij ons past.
Heb je vragen over deze vacature? Mail dan bas.vanhalen@pm2.nu.

Solliciteer nu bij PM²

Klinkt PM² als dé werkplek voor jou? Dan horen we graag van je!  

 Vul onderstaand formulier in om bij ons te solliciteren. Vergeet niet om je cv en motivatiebrief bij te voegen; zo krijgen we een goed beeld van je achtergrond en ambities.  

Zodra we je inzending hebben bekeken, nemen we contact met je op via telefoon of e-mail. We zien je sollicitatie graag tegemoet!