Nieuwbouw kantoor

In opdracht van WonenBreburg heeft PM² het projectmanagement van de nieuwe huisvesting van WonenBreburg gedaan. Vanaf de locatiekeuze en Programma van Eisen voor de nieuwbouw van de huisvesting tot aan het ontwerp en realisatie van het nieuwe kantoor. 

Locatie
Wonenbreburg, Tilburg
Omvang project
3.250 m² bvo
Verleende diensten
Projectmanagement
Branche
Overig
Projectmanagement
Kenmerken

Nieuwbouw
Casco Turnkey
Duurzame huisvesting
Efficiënt, uitnodigend ontwerp
Thuiswerk-proof

Deze mensen hebben aan dit project gewerkt

Teun Lam

Projectmanager, adviseur cleanrooms en aanbestedingen

Projectinformatie

WonenBreburg loopt aan tegen versnippering van de organisatie over meerdere kantoorlocaties, waardoor de onderlinge samenwerking, kennisoverdracht en stroomlijning van werkprocessen niet optimaal is.

Samen met WonenBreburg zijn we op zoek gegaan naar één locatie voor de huisvesting. Ook samen met WonenBreburg gezocht naar de vertaling van de identiteit van WonenBreburg naar een huisvestingsvisie en een Programma van Eisen. En gezorgd voor een optimale samenwerking met de ontwikkelaar van het kantoor, en samen met de klankbord groep gezorgd voor commitment voor de nieuwbouw, zodat een intentieovereenkomst voorbereid kon worden.

Met al deze inzet is het gelukt om de eisen om een gezamenlijk thuis te kunnen maken voor de medewerkers van WonenBreburg en een impuls te geven aan het ontmoeten van bewoners, ketenpartners en leveranciers. Met deze nieuwe huisvesting wordt door WonenBreburg een stap gezet in het verbeteren van haar organisatie, met als doel om nog beter te kunnen zorgen voor een thuis voor de huurders/bewoners met beperkte kansen op de woningmarkt en bij te dragen aan leefbare en duurzame wijken in Breda en Tilburg.

Neem contact op

Heeft u een vraag, zoekt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, dan hoort u binnen één werkdag van ons.  

Wilt u liever direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 6880 715.