Kantoorhuisvesting - Wonenbreburg

In opdracht van WonenBreburg heeft PM2 het projectmanagement van de nieuwe huisvesting van WonenBreburg gedaan. Vanaf de locatiekeuze en Programma van Eisen voor de nieuwbouw van de huisvesting tot aan het ontwerp en realisatie van het nieuwe kantoor. 

Locatie
Tilburg
Omvang project
3.250 m² bvo
Verleende diensten
Projectmanagement
Branche
Overig
Projectmanagement
Kenmerken

Nieuwbouw   -  Casco Turnkey   -  Duurzame huisvesting   -  Efficiënt, uitnodigend ontwerp   -  Thuiswerk proof

Deze mensen hebben aan dit project gewerkt

Rob Mulder

Partner, project- en programmamanager

Bas van Halen

Partner, project- en programmamanager

Tom Wiardi

Partner, projectmanager, adviseur lab- & zorgmarkt

Projectinformatie

WonenBreburg loopt aan tegen versnippering van de organisatie over meerdere kantoorlocaties, waardoor de onderlinge samenwerking, kennisoverdracht en stroomlijning van werkprocessen niet optimaal is.

Samen met WonenBreburg zijn we op zoek gegaan naar één locatie voor de huisvesting. Ook samen met WonenBreburg gezocht naar de vertaling van de identiteit van WonenBreburg naar een huisvestingsvisie en een Programma van Eisen. En gezorgd voor een optimale samenwerking met de ontwikkelaar van het kantoor, en samen met de klankbord groep gezorgd voor commitment voor de nieuwbouw, zodat een intentieovereenkomst voorbereid kon worden.

Met al deze inzet is het gelukt om de eisen om een gezamenlijk thuis te kunnen maken voor de medewerkers van WonenBreburg en een impuls te geven aan het ontmoeten van bewoners, ketenpartners en leveranciers. Met deze nieuwe huisvesting wordt door WonenBreburg een stap gezet in het verbeteren van haar organisatie, met als doel om nog beter te kunnen zorgen voor een thuis voor de huurders/bewoners met beperkte kansen op de woningmarkt en bij te dragen aan leefbare en duurzame wijken in Breda en Tilburg. .

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We streven ernaar om binnen één werkdag op uw bericht te reageren. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voor vragen kunt u ons ook bereiken op 030 6880 715