Nieuwbouw Beagle Marconi

De nieuwbouw Beagle Marconi wordt ontwikkeld voor middelgrote ondernemingen met medisch-technologische laboratoria. Het pand bestaat uit twee delen: de hoogbouw telt zeven bouwlagen met een verhuurbaar vloeroppervlak (vvo) van 6.500 m²; de laagbouw heeft vier bouwlagen met een vvo van 4.500 m². In opdracht van JP van Eesteren heeft PM² het Programma van Eisen opgesteld.

Locatie
Rotterdam
Omvang project
15.000 m² bvo
Verleende diensten
Labadvies
Branche
Onderzoek
Kenmerken

ML-I/II-laboratoria
Multitenantgebouw
Projectontwikkeling

Deze mensen hebben aan dit project gewerkt

Bas van Halen

Partner, project- en programmamanager

Projectinformatie

In opdracht van JP van Eesteren heeft PM2 het Programma van Eisen opgesteld. Flexibiliteit was het belangrijkste aandachtspunt: waar ligt het optimum tussen enerzijds de aanpasbaarheid van de gebouwinfrastructuur en anderzijds de beperking van CAPEX- en OPEX-uitgaven? Tijdens het proces is ook aandacht besteed aan een slimme demarcatie tussen het casco-pakket, dat door de ontwikkelaar wordt gerealiseerd, en het inbouwpakket van de huurder.

Uiteindelijk resulteerden deze inspanningen in een strak PvE, dat ontwerpers voldoende richting en ruimte gaf om het best passende gebouw te ontwerpen.

Neem contact op

Heeft u een vraag, zoekt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, dan hoort u binnen één werkdag van ons.  

Wilt u liever direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 6880 715.