Nieuwbouw CBF lab

In opdracht van Stichting Deltares heeft PM² het ruimtelijk, functioneel en technisch Programma van Eisen opgesteld voor de nieuwbouw van het Chemisch Biologisch Fysisch Laboratorium (CBFL). Tijdens de ontwerp- en contractfase hebben we het programma- en projectmanagement verzorgd. Tijdens de de realisatie- en nazorgfase treden we op als projectmanager en gedelegeerd opdrachtgever.

Locatie
Stichting Deltares, Delft
Omvang project
1.600 m² bvo
Verleende diensten
Projectmanagement
Branche
Onderzoek
Kenmerken

Nieuwbouw/eigendom
3 laboratoriumlagen, 1 technieklaag
Generiek en flexibel inzetbaar labmeubilair
Generiek en flexibel inzetbaar installatieconcept
VAV-geregelde ventilatie
Duur programmafase: 3 maanden
Duur ontwerpfase: 6 maanden

Deze mensen hebben aan dit project gewerkt

Herm Broekhuizen

Projectmanager, adviseur gebouw- en labtechniek

Projectinformatie

De grootste uitdaging binnen dit project is de tijdige oplevering van de nieuwbouw. Om dit te kunnen realiseren is in een tijdsbestek van ca. 10 maanden het Programma van Eisen (PvE) opgesteld, zijn de ontwerpende partijen gecontracteerd, is de ontwerpfase doorlopen en zijn vervolgens de uitvoerende partijen gecontracteerd.

Dankzij een expliciet opgesteld PvE, intensieve samenwerking door en met de leden van het ontwerpteam, betrouwbare en tijdige informatie-uitwisseling én een besluitvaardige opdrachtgever hebben we dit project volgens planning kunnen afronden.

Neem contact op

Heeft u een vraag, zoekt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, dan hoort u binnen één werkdag van ons.  

Wilt u liever direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 6880 715.