PM2 - Sfeerimpressie Atlas Wageningen

Onderwijsruimten Atlas

In opdracht van Wageningen University & Research (WUR) heeft PM² de realisatie van nieuwe onderwijsruimten in het gebouw Atlas begeleid. Tijdens dit proces waren we verantwoordelijk voor het projectmanagement, het ontwerp, de directievoering en het toezicht.

Locatie
Wageningen University & Research
Omvang project
1.200 m² bvo
Verleende diensten
Projectmanagement
Labadvies
Branche
Onderwijs
Projectmanagement
Laboratoriumadvies
Kenmerken

Total engineeringsopdracht
Renovatie practicumruimten
Gebouw in gebruik tijdens uitvoering
Zeer korte tijdsplanning

Deze mensen hebben aan dit project gewerkt

Brenda Verhaaf

Labadviseur, projectmanager

Teun Lam

Projectmanager, adviseur cleanrooms en aanbestedingen

Kees Wassenaar

Projectmanager, directievoerder

Projectinformatie

Met het vertrek van de Environmental Sciences Group uit het Atlas-gebouw kwam er ruimte beschikbaar op de tweede verdieping. WUR besloot hier nieuwe hoogwaardige practicumruimten voor haar onderwijs te realiseren, om aan de toenemende vraag naar dit type lokalen te voldoen. Dit project vormde het sluitstuk van de verhuiscarrousel AGL en werd in augustus-september 2018 gefaseerd opgeleverd. 

De ontwikkeling van de nieuwe practicumruimten moest binnen zes maanden plaatsvinden, vanaf de definitiefase tot en met de uitvoeringsfase. Zo zou de eerste fase gereed zijn vóór de start van het nieuwe collegejaar. De tweede fase zou zes weken later worden afgerond. Beide deadlines zijn met succes gehaald, terwijl het gebouw in gebruik bleef tijdens de uitvoeringswerkzaamheden. 

Neem contact op

Heeft u een vraag, zoekt u meer informatie of bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! 

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, dan hoort u binnen één werkdag van ons.  

Wilt u liever direct contact? We zijn ook telefonisch bereikbaar op 030 6880 715.